bannerNav Image

Badkamermeubels serie
New Orleans

STONEART Badkamermeubel-Set NO-600 wit 60x53

New Orleans NO-0600 met mineraal gegoten wastafel

60x53cm (BxH)
in wit, grijs, zwart of oak
Spiegel met LED-verlichting
  € 299,00
STONEART Badkamermeubel-Set NO-900 donkergrijs 90x44 midden

New Orleans NO-0900 met mineraal gegoten wastafel

90x44cm (BxH)
in wit, grijs, zwart of oak
Spiegel met LED-verlichting
  € 449,00
STONEART Badkamermeubel-Set NO-1000 wit 100x44

New Orleans NO-1000 met mineraal gegoten wastafel

100x44cm (BxH)
in wit, grijs, zwart of oak
Spiegel met LED-verlichting
  € 499,00
EAGO Badkamermeubel-Set MX-1200 zwart 120x48

MX-1200 met mineraal gegoten wastafel

120x48cm (BxH)
in wit, grijs of zwart
Spiegel met LED-verlichting
  € 799,00

Geinspireerd door de kunst
De kunstenaarscultuur van New Orleans is niet alleen naamgenoot van onze badmeubelserie New Orleans, maar inspireerde vooral door zijn artistieke elementen het ontwerp van deze serie. Verschillende elementen van de New Orleans-serie bieden dankzij het modulaire ontwerp een op elkaar afgestemd totaalbeeld en zijn tevens ook afzonderlijk te variëren. Omdat er verschillende frontkleuren beschikbaar zijn kunt u een homogene indruk creëren of door individuele afwijkingen accenten plaatsen, net wat u wilt! Passend bij onze wastafels en douches geven de New Orleans meubels dat perfect afgeronde beeld van een harmonieuze badkamer, waarin u graag uw tijd doorbrengt en die uw hart zal verblijden.

 

Heldere momenten
Onze verlichte spiegels van elegant design zorgen voor heldere momenten en zullen u in het juiste licht zetten. Verkrijgbaar in verticale of horizontale positie en in twee maten, kunt u spiegels voor de serie New Orleans bestellen en genieten van heldere momenten van verlichting teweeggebracht door onze spiegelverlichting. Met de verschillende spiegelmaten waaruit u kunt kiezen, bieden wij u de volgende perspectieven aan: van 50 x 90 cm tot 98 x 60 cm. Alle elementen uit de New Orleans-serie passen ideaal bij onze douches en whirlpools.

 

Wij staan voor kwaliteit
De badmeubelserie New Orleans overtuigt door duurzame kwaliteit en hoogwaardige afwerking, die uitsluitend én zorgvuldig uit hoogwaardig MDF is vervaardigd. Door de hoogglanslak is deze serie spatwater resistent en kan makkelijk met eenvoudige middelen worden gereinigd. De ruime lades bieden veel bergruimte voor uw badkamer accessoires en sluiten zachtjes door het drukmechanisme.Door de beschermlaag blijft het oppervlak van de badmeubelserie New Orleans lang mooi glanzend, alsof het nieuw is. Bij de serie New Orleans passen ook onze andere badkamerelementen, zoals onze wastafel armaturen en/of onze stoomdouches, om zo uw harmonieuze badkamer helemaal compleet te maken.