bannerNav Image
Zurück Vor

HTH Whirlpool Spa Chemie Brom Tabletten 1.0 kg (21,95 € 1 kg)

Art.-Nr.:12726

 

levertijd 2-3 dagen

Gratis levering direct van de fabrikant Wij geven u graag persoonlijk advies:
+49 (0)2824 9623-0
 
€ 21,95

 

HTH Whirlpool Spa Chemie Brom Tabletten 1.0 kg (21,95 € 1 kg)

hth SPA - professionele waterbehandeling voor whirlpools

Een spa is echt een ruimte voor rust en ontspanning en wordt ook in Europa steeds populairder. De helende kracht van kalk en bacteriëen. het warme water staat al sinds de oudheid bekend. Om altijd fris en zuiver water te hebben, zijn er wel een paar puntjes waarop u moet letten. HTH heeft een reeks van speciale producten ontwikkeld, die uiterst geschikt zijn voor het water in uw spa: onderhoud, geur, pH-balans en bescherming tegen bv. kalk en bacteriën.
Productbeschrijving

  • Het gebruik van broom is sterk aan te raden in spa's en warm water boven 27°C. Het behoudt de desinfecterende werking, zelfs bij een verhoogde pH-waarde. Van het originele product (natriumbromide), heeft broom de desinfecterende werking, maar ook de niet-agressieve eigenschappen. Het produceert, in tegenstelling tot chloor, geen geur, irriteert niet de ogen of de huid en leidt ook niet tot verkleuring van haren.
  • 20 gr. tabletten, langzaam en residuvrij oplosbaar.
  • actiefgehalte in het uitgangswerkstof (BCDMH) meer dan 96%
  • excellente desinfectiewerking, onafhankelijk van de pH-waarde van het behandelde water (98% bij pH 7,0 en nog 75% bij pH 8,2)
  • product altijd veilig toepassen. Voor gebruik altijd de handleiding en productinformatie lezen prijs: € 21,95 / kg (incl. BTW)

Let op bij het gebruik van dit product. Lees altijd eerst het etiket en de product informatie.