bannerNav Image
Zurück Vor

HTH Whirlpool Spa Chemie PH plus 1.2 kg (10,79 € pro 1 kg)

Art.-Nr.:12733

 

levertijd 2-3 dagen

Gratis levering direct van de fabrikant Wij geven u graag persoonlijk advies:
+49 (0)2824 9623-0
 
€ 10,79 / 1 Kilogramm
€ 12,95

 

HTH Whirlpool Spa Chemie PH plus 1.2 kg (10,79 € pro 1 kg)

hth SPA - professionele waterbehandeling voor whirlpools

Een spa is echt een ruimte voor rust en ontspanning en wordt ook in Europa steeds populairder. De helende kracht van kalk en bacteriëen. het warme water staat al sinds de oudheid bekend. Om altijd fris en zuiver water te hebben, zijn er wel een paar puntjes waarop u moet letten. HTH heeft een reeks van speciale producten ontwikkeld, die uiterst geschikt zijn voor het water in uw spa: onderhoud, geur, pH-balans en bescherming tegen bv. kalk en bacteriën.
Productbeschrijving

  • Voor het evenwicht van het water is vooral de juiste instelling van de pH-waarde belangrijk. De pH-waarde wordt in het kader van het wateronderhoud veel te vaak verwaarloosd. Het is juist essentieel bij het vermijden van vele onaangenaamheden, zoals irritatie van ogen of huid.
  • Stimuleert tevens de werking van het desinfectiemiddel. Een evenwichtige pH-waarde verbetert de werking van het desinfectiemiddel en zorgt voor bad comfort.
  • hoge werkstofconcentratie.
  • in opgeloste toestand compatibel met de desinfectiemiddelen en andere hulpproducten voor de waterbehandeling in de spa.
  • geschikt voor alle filtersoorten
  • snel en residuvrij oplosbaar poeder.
  • schuimt niet als u de aanbevolen dosering toepast Product altijd veilig toepassen. Voor gebruik altijd de handleiding en productinformatie lezen Prijs: € 10,79 / kg (incl. BTW)

Let op bij het gebruik van dit product. Lees altijd eerst het etiket en de product informatie.