Zurück
SB SpaBalancer - de chloorvrije waterverzorging 750 ml (145,33€ L)
 
 
 

SB SpaBalancer - de chloorvrije waterverzorging 750 ml (145,33€ L)

Art.-Nr.:12750

 

levertijd 10 weken

Gratis levering direct van de fabrikant Wij geven u graag persoonlijk advies:
+49 (0)2824 9623-0
 
€ 105,33 / 1 Liter
€ 99,00 Aktion (20 % bespaard)
€ 79,00

 

SB SpaBalancer - de chloorvrije waterverzorging 750 ml (145,33€ L)

Productomschrijving

  • SpaBalancer is de uitvinding, waarmee u het water in uw whirlpool helder, schoon en geurvrij houdt, geheel biologisch en zonder chloor. SpaBalancer reinigt niet alleen het water, het verwijdert ook het overschot aan kalk en andere stoffen. Door SpaBalancer is het water in uw whirlpool erg zacht en uw huid wordt niet meer geïrriteerd. Hierdoor behoren huidirritaties tot het verleden. Uw huid droogt niet meer uit en behoudt de natuurlijke zuurtegraad.
  • SpaBalancer verandert de kalkstructuur en beschermt de technische onderdelen van uw whirlpool. Hierdoor verhoogt u de levensduur van uw whirlpool en u voorkomt dure reparaties van verkalkte pompen en gecorrodeerde verwarmingen. Ook de kussens en de isolatieafdekking van uw bad zullen een veel langere levensduur hebben, omdat ze niet meer blootgesteld zijn aan de agressieve dampen van desinfectiemiddelen. In plaats van elke twee tot vier maanden het whirlpoolwater te verversen, kunt u het water met SpaBalancer veel langer gebruiken. Zo spaart u het milieu en tegelijk energie en geld.
  • SpaBalancer houdt het water "stabiel" en "levendig". SpaBalancer kan onderscheiden tussen water- en andersoortige moleculen. Alles wat geen water is wordt ingekapseld. De ingekapselde vuilstoffen worden effectief en veilig uitgefilterd. Daarom is het bijzonder belangrijk de filters regelmatig grondig te reinigen.
  • Niet alleen verontreinigingen maar ook in water opgeloste stoffen zoals bijvoorbeeld calcium, ijzer, koper en mangaan worden door SpaBalancer herkend. Door de werkzame formule wordt de molecuulstructuur deels verandert om aansluitend ingekapseld en uitgefilterd of afgescheiden te worden. Het water neemt bronwater-kwaliteit aan. Het is kristalhelder en geurvrij. Inhoud 750ml (productprijs 145,33 EUR /liter incl. BTW)