StoneArt Vrijstaand Badkuip BS-525 /swart-wit/180x83/mat

  • 10552
185x83
 

Gratis levering direct van de fabrikant Wij geven u graag persoonlijk advies:
+49 (0) 2824 / 80 686-0
€ 2.990,00

Prijzen incl. btw incl. verzendingskosten

Weitere Varianten
<!TITEL>
Product beschrijving

  • Vrijstaande mineraal gegoten badkuip van StoneArt ® Design
  • Volledig bestaand uit eenkleurig matriaal
  • Echt "Steen-Feeling" door Solid Stone
  • Extra platte overflow
  • Grote pop-up afvoer
  • Incl. sifon
  • Watercapaciteit (tot overloop): 309L
  • Afmetingen: 1850x830x560mm
  • oppervlakte lichtplaats binnen: 1430mm

Het materiaal

Wij staan garant voor de hoogste kwaliteit en een uitmuntend design. Om dit te verwerkelijken gebruiken wij uitsluitend solidstone bij onze mineralgegoten produkten, deze zijn geheel door gekleurd.

Mat of zijdeglans

Hier worden twee verschillende productiemethoden gebruikt. Ons doel is het de maximale technisch haalbare kwaliteit te leveren. De matte versie gebruikt alleen Solid Stone. Dit creëert het echte Stone-Feeling. Het materiaal ziet er natuurlijk uit. Schade kan gemakkelijk worden gerepareerd, zelfs na vele jaren .

Bij de versie in zijdeglans wordt een extra coating van het oppervlak gebruikt. Deze is erg hard en beschermt het product. We hebben hier zelf een speciaal proces ontwikkeld voor onze eind productie. Dit proces maakt het mogelijk dat de versie in zijdeglans niet overdreven reflecteert, verder blijft ook een zeer goede "Stone-Feeling" behouden. Het product ziet er dus natuurlijker uit als normaal glanzend mineraal gegoten of keramiek.

Badezimmer: <!TITEL>
Badezimmer: <!TITEL>

Badezimmer: <!TITEL>
het begint met een ontwerp

De ontwikkeling van elk van onze gegoten mineraalbaden begint met een ware excursie naar het perfecte design. Wij sluiten geen compromis. Daarom bieden wij als een van de weinige fabrikanten een extra brede overloop. Dit is technisch moeilijker omzetbaar, maar visueel resulteert is dit één van de vele details waardoor onze mineraal gegoten producten zich onderscheiden van de rest.

Afvoer en sifon

We leveren onze vrijstaande baden standaard inclusief afvoer en sifon. Bij de afvoer hebt u de keuze tussen een push-to-open sifon met chroomlook of met een mineraal gegoten afdekking. Deze laatste kan in mat of zijdenglanz worden geleverd, afhankelijk van uw badkeuze. De sifon is van zeer hoge kwaliteit en kan eenvoudig worden aangesloten op afvoer in de badkamer met behulp van een meegeleverde flexibele slang.

Badezimmer: <!TITEL>