Dat zijn wij

bathroom

Bezoek onze showroomBezoek onze showroom in Kalkar en overtuig u zelf van de kwaliteit en het design van onze producten. Onze vakkundige medewerkers kunnen u adviseren en staan persoonlijk klaar voor al uw vragen. We hebben de meeste artikelen in grote hoeveelheden op voorraad en kunnen deze onmiddellijke verzenden. Als u wilt bestaat de mogelijkheid uw droom whirlpool of de stoom cabine direct mee te nemen. natuurlijk leveren wij het product vrachtkosten vrij ook naar huis. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag van 9:00 tot 12:00 uur en 13:00-18:00 en Zaterdag 9:00 tot 12:00 uur. Hier vind u dealers bij u in de buurt:

Compromisloze design gecombineerd met geavanceerde technologie EAGO is gespecialiseerd in het produceren van hoogwaardige wellness-producten en is een van de toonaangevende fabrikanten op dit gebied. Met een gecombineerde EAGO sauna, stoomdouche of een whirlpool, krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product voor uw badkamer die een leven lang zal duren. De geavanceerde en eenvoudig te gebruiken controlers maken het besturen tot een koud kunstje. Hier komen innovatieve technologie en gebruiksgemak samen.  Al in de ontwikkeling zijn functionaliteit en kwaliteit vastgelegd en komen op de eerste plaats.  Het resultaat is een uitgebreid assortiment unieke spa-producten voor uw badkamer. Wij bieden u een uitgebreid van EAGO Duitsland, in het bijzonder van ons assortiment op de Duitse markt getuned '. Vervul je droom van een aparte spa met een jacuzzi of een EAGO EAGO stoomsauna..

Kwaliteit maakt het verschil - kom en bezoek onze tentoonstelling Onze sanitaire producten worden vervaardigd volgens hoge kwaliteitsnormen. In onze tentoonstelling in Kalkar kunt u overtuig uzelf van de kwaliteit van onze producten en direct vergelijken met goedkopere modellen. Ze zijn gemakkelijk te grote verschillen halen.
Onze professionele medewerkers zullen persoonlijk beantwoorden en staat voor uw vragen.
We hebben de meeste producten in grote hoeveelheden uit voorraad leverbaar. Als u wilt kunt u de aanvraag rechtstreeks naar het zwembad of de stoomdouche.

badezimmerausstattungbadezimmerausstattung

Delen ondersteunen - zelfs na de verkoopf Wij verkopen onze producten in Duitsland. We hebben meer dan 500 onderdelen voor onze producten uit voorraad leverbaar. Van de stoomgenerator verwarmingselementen op de volledige controle elektronica voor onze hot tubs, kunnen wij leveren snel en betrouwbaar reserve - en zelfs lang na de garantieperiode. Als je problemen hebt bereikt u ons serviceteam via de telefoon tijdens kantooruren, ter beschikking om u te helpen snel en deskundig. Uw tevredenheid is onze zorg.

EAGO heeft een nieuw logistiek centrum Sinds 5 september 2014 zijn we verhuisd naar ons nieuwe logistieke centrum in Kalkar. Wij beschikken over een magazijn van meer dan 3000 vierkante meter, de meeste artikelen zijn in grote hoeveelheden beschikbaar en kunnen onmiddellijke verzend worden. Verder staat een nieuw magazijn in planning. Onze 700m² grote showroom en het kantoorgebouw kunnen zich zien laten. Als u vragen heeft over de producten die wij aanbieden, neem dan contact op met onze vakkundige medewerkers. Wij zijn bereikbaar voor u Maandag - Vrijdag 9:30 tot 12:30 uur en 13:30 tot 18:00 onder het telefoonnummer +49(0)2824/9623 - 0 natuurlijk bent u van harte welkom in onze showroom, overtuig u zelf van de kwaliteit en het design van onze producten. Met ingang van 5 september 2014, is onze showroom ook op zaterdag van 9:00 tot 12:00 voor u geopend.